Tuotteet hakusanalla vicarli spain (1)

Panatella

Panatella

Siirtymässä luomuviljelyyn. Käsin- ja konekeruu. Täydellinen ryöppäys, Fermentointi lämpötilasäädettävässä teräksisessä säiliössä, Usein painaminen, Säännöllinen sekoittaminen. Kypsytys tammitynnyrissä, Kypsytys teräksisessä säiliössä, Blending, Perinteinen korkki korkista, Säännöllinen sekoittaminen. Savea ja kalkkia sisältävät maaperät. Silmä Purppuranvärinen, loistava, granaatinpunaisia vivahteita. Nenä Puinen, elegantti, hedelmäinen. Suuhun Harmoninen, herkkä, samettinen, hienovaraisia mustan tryffelin vivahteita, karhunvatukan vivahteita, paahdetun leivän vivahteita, runsaita puun vivahteita, hienot tanniinit, tarkat tanniinit, pyöreä, hieman mineraalinen, rakenteellinen runko, pitkä jälkimaku. Ruoka & viini -yhdistelmät Punaiset lihat kastikkeessa, Cassoulet Tarjoilulämpötila: 8° - 10° Väri: Punainen Rypälelajike: Grenache, Syrah Alkoholi: 14,5% Tilavuus: 75 cl (Pullo)